Aktuella tjänster.

Vi söker alltid duktiga medarbetare!

 

 

IT-tekniker till Göteborg

Nsson Communications AB:s målsättning är att vara förstahandsvalet som IT-partner för små och medelstora företag. Våra kunder finns inom många olika branscher, allt från tillverkning till renodlade säljbolag. Alla har de en gemensam nämnare i att uppskatta kvalitativa och långsiktigt hållbara lösningar inom IT.

Nsson Communications AB startades 2004 och har sedan dess bedrivit försäljning & support och utveckling inom IT-området. Vi är en fristående leverantör av IT-tjänster, produkter, infrastruktur, datakommunikation och applikationer i Sverige. Vi sätter laget före jaget, delar med oss av kunskap, bryr oss om varandra, tar tag i problem så fort de uppstår och bygger en större helhet genom varje del. Vi är våra kunders IT-avdelning med uppgift att designa och levererar den absolut bästa IT-lösningen. Vårt kontor finns beläget i Mölndal.

OM TJÄNSTEN SOM IT-TEKNIKER:

I rollen som It-tekniker hos oss är du våra kunders IT-proffs och nära rådgivare som driver våra kunder framåt inom allt som har att göra med servrar, lagring, molnet, nätverk etc. Du träffar regelbundet våra kunder, driver de komplexa felsökningarna och leder projekt för att förbättra våra kunders IT-miljö. Du arbetar mot en befintlig skara av våra kundföretag och har till uppgift att ge dom bästa möjliga IT-lösningar för att stötta dem i deras fortsatta tillväxt.

Du blir en del av vårt team och kommer att ha både seniora och juniora kollegor som du samarbetar med, lär av och utvecklas tillsammans med. Gemensamt för teamet är kärleken för teknik i absolut framkant och service i högsta klass.

VI SÖKER DIG SOM:

· Besitter kombinationen av tekniskt kunnande, hög strukturell förmåga och den goda vanan att ge något litet extra i varje kundinteraktion.

  • Du har en bakgrund som It-tekniker med praktisk erfarenhet av Azure, MS 365, Windows Server, Hyper-V och WAN & LAN.
  • Förmåga att hålla koll på planering och driva projekt.
  • Din sociala kompetens gör dig lyhörd och förtroendeingivande vilket skapar goda relationer med såväl kunder som kollegor.
  • Din nyfikenhet sätter dina gränser – för hos Nsson får du alla möjligheter i världen att hitta på och testa nya innovativa lösningar som kommer våra kunder till nytta.
  • Talar och skriver flytande på svenska.
  • Har B-körkort och tillgång till egen bil.

VAD NSSON ERBJUDER DIG:

Hos Nsson blir du en del av en kultur som bygger på sunda familjevärderingar – och verkligen tror på att ett gott skratt förlänger livet. Vi har en ärlig ambition att alltid hjälpa till, förbättra och utveckla IT-miljön för våra kunder. För rätt person ges spännande och varierande uppdrag, utvecklingsmöjligheter och en individanpassad lön.

START: Omgående

PLATS: Mölndal

OMFATTNING: Heltid

LÖN: Individuell lön.

Är du den kreativa person Nsson söker och som vill utvecklas tillsammans med teamet på företaget? Då är du välkommen med din ansökan eller frågor till jobb@nssonab.se eller via forumläret.

SÖK TJÄNSTEN!