Helpdesk

031-746 46 46

Partnerskap med serviceavtal

För ett kontinuerligt underhåll av verksamhetens
IT-miljö.

Tjänster

Skräddarsydda IT-lösningar

Upptäck vår omfattande uppsättning skräddarsydda IT-lösningar som är utformade för att möta era specifika behov och stärka er verksamhet.

IT-Support

Partnerskap för en trygg och väl fungerande it-miljö.

Vi erbjuder partnerskap med serviceavtal för ett kontinuerligt underhåll av verksamhetens IT-miljö. Ett serviceavtal med din IT-partner minskar risken för oplanerade stopp i verksamhetens IT-drift, vilket gör den produktiv och trygg att arbeta i för dig och dina anställda. Önskas inget serviceavtal kan du givetvis ta hjälp av oss som IT-partner vid enstaka tillfällen för så kallade punktinsatser. Ingen är för liten eller för stor för en professionell IT-partner.

Management stöd

Analys, planering och framtidssäkring.

Strategi, månadskonsultation och Incident Response stöd.

Vi hjälper er med att analysera verksamheten och planera för framtiden. Vilka behov och krav ställs på er av era kunder? Nsson kan hjälpa till med att analysera vilka gap som finns både med avseende på aktuella bransch-standarder och krav samt mot “best practise”.

Office 365

Microsoft Office-verktyg var du än befinner dig.

Office 365 är verktyget för dig som vill arbeta strukturerat, effektivt, säkert och samtidigt ha oändliga utvecklingsmöjligheter. Även om det främst är e-posten de flesta företag valt att flytta upp i molnet har Office 365 en betydligt större produktarsenal än så. Med Office 365 får du möjlighet att dela filer och kalendrar med kollegor, kommunicera internt och externt, ringa videosamtal, hantera projekt m.m. Allt samlat i din dator, surfplatta och/eller telefon, online som offline.

Säkerhet

Försäkra dig om att ditt företags data är säker.

Att veta var problemen finns är en förutsättning för att kunna gå vidare. Våra erfarna konsulter vet var säkerhetsbristerna oftast finns och gör sitt bästa för att leta upp dem åt Er. Vi använder egenutvecklade metoder och program såväl som det bästa som finns att hitta på marknaden. Efter avslutade tester lämnar Vi en detaljerad redogörelse för vad som hittats och rekommenderar vad som behöver åtgärdas.

Hosting

Backup och molntjänster.

Nsson Communications AB erbjuder en högkvalitativ managerad hosting med full redundans för våra kunder. Vi har mycket framgångsrikt förvaltat kunders data, servrar samt webbplatser sedan 2003. Vi besitter kompetens inom ett stort antal plattformar t ex. .NET, PHP, SQL, WINDOWS, UNIX, LINUX med fler. Oavsett om du bara behöver hyra virtuella/fysiska servrar hjälper vi Er.

Antivirus

Världsledande antivirus och spamfilter.

Med tanke på de hot som i allt större omfattning drabbar personer som arbetar mot Internet är det otroligt viktigt att ha ett världsledande antivirus och  spamfilter. Vi har därför valt att använda alla Sophos produkter för att skydda våra kunders verksamhet. Både deras programvara för datorer och servrar samt brandväggar och trådlöst nätverk sätter stopp för hoten innan något katastrofalt händer.

Backup

Snabb återställning av förlorad data.

Tillsammans med Acronis erbjuder vi traditionella backuper, men också fortsatt IT drift utan längre avbrott. Om ni skulle råka ut för inbrott eller ett större serverhaveri. Vi kan snabbt starta upp era servrar i molnet inom några timmar så att er verksamhet kan fortsätta som vanligt igen.