Helpdesk

031-746 46 46

Pålitlig IT-partner sedan 2004

Vi strävar alltid efter effektiva lösningar med en personlig service.

Om företaget

Företaget grundades av Stefan Jansson 2004 men ägs idag av Stefan Jansson och Jan Tingström. Både Stefan och Jan har jobbat över 25 år i IT-branschen och har därför en stor erfarenhet.

Vi tror inte bara på att ni som kund är nöjd efter ett möte med oss, utan även att Ni fått en ny syn på IT & Kommunikation. Dator och telefoni är inte längre endast ett hjälpmedel i jobbet utan en hel livsstil som en del av vardagen. Med de rätta lösningarna kan Ni vara lika flexibla dygnet runt och detta ställer nya krav på kommunikation. För Vi vet att det är i mötet mellan människor som affärer sker.

Med denna utveckling i samhället kommer det även nya typer av brott, nämligen illojala medarbetare som hittat nya vägar att stjäla information från Ditt företag. Vi är där för att hjälpa till både innan, i förebyggande syfte, samt efteråt med att ta fram bevis eller förlorad data. Med teknisk avancerad utrustning och sofistikerad kunskap har Vi det senaste redskapen att ta fram precis det Ni behöver för att gå vidare. Vi strävar alltid efter effektiva lösningar med en personlig service.

Vårt uppdrag

Nsson Communications AB verkar för att effektivisera ert sätt att arbeta genom en trygg och fungerande it-miljö. Vi har både kunskapen och ambitionen som krävs för att förse er med den absolut viktigaste resursen som finns. Tid.

Vår vision

Att leverera säkra och effektiva lösningar är vad vi gör, och det ska vi fortsätta med. Vi växer för varje år som går men aldrig så mycket att det påverkar vår tillgänglighet för kunden. Vi ser fortsatt nöjda kunder med en trygg it-miljö hos oss på Nsson Communications AB.

Vi stödjer

Vi på Nsson communications AB tycker det är viktigt att ge någonting tillbaka. Därför väljer vi varje år med omsorg ut en eller flera organisationer att stötta, som betyder mycket för oss men även för många andra. I år har vi valt att stötta Nattvandrarna. Tidigare har vi också stöttat Giving People och Aktiv Skola. Tillsammans hjälper vi ekonomiskt utsatta barn i Sverige och vi arbetar också för en bättre skola, och nu även en tryggare tillvaro för våra barn.