Helpdesk

031-746 46 46

IT-hjälp på Distans

Få Snabb och Effektiv IT-hjälp på distans med nsson communications

Fjärrsupport

IT-support på distans

När IT-problemen dyker upp är det inte alltid praktiskt att vänta på en tekniker som tar sig tid att besöka ditt kontor eller hem. Det är här nsson communications kommer till din räddning! Vi erbjuder snabb och pålitlig fjärrhjälp för att lösa dina IT-utmaningar, oavsett var du befinner dig. Vi vet att du letar efter snabba lösningar, och det är därför vi har utrustat oss med Teamviewer, den ledande programvaran för fjärrsupport, för att erbjuda dig den bästa möjliga hjälpen på distans.

fjärrsupport med teamviewer
Teamviewer-logo

Vad är Teamviewer?

Teamviewer är en kraftfull mjukvara som gör det möjligt för våra IT-experter att ansluta till din dator eller mobila enhet på distans. Detta innebär att du kan få hjälp oavsett var i världen du befinner dig. Du behöver inte längre oroa dig för att avboka möten eller resa för att få IT-support.

Med Teamviewer kan vi erbjuda hjälp när du behöver det mest, och du har full kontroll över sessionen under hela tiden.

Så fungerar vår fjärrsupport

Kontakta oss

När du stöter på ett IT-problem, kontakta oss antingen via telefon eller e-post. Våra vänliga supporttekniker kommer att svara snabbt och hjälpa dig att komma igång.

Teamviewer-länk

Efter att våra tekniker har haft kontakt med dig kommer vi be dig klicka på en länk för att ladda ner och installera Teamviewer på din dator eller mobil.

Anslutning på distans

När installationen är klar, ger du våra tekniker tillfällig åtkomst till din enhet genom Teamviewer. Vi ser vad du ser och kan effektivt diagnostisera och lösa problemen.

Lösning och support

Våra experter kommer att arbeta med dig i realtid för att lösa IT-problemet. Du kan se och följa med i processen och ställa frågor under sessionen.

Säkerhet

Din integritet och säkerhet är vår prioritet. Teamviewer använder krypterad anslutning, och du behöver godkänna varje steg av fjärrsupportsessionen.

Problem löst

När problemet är löst, avslutas anslutningen, och du är fri att använda din enhet som vanligt igen.

Starta fjärrsupport

Få snabb och pålitlig fjärrsupport från nsson med hjälp av Teamviewer och kom tillbaka till ditt arbete eller din digitala vardag utan onödiga avbrott.

Klicka på knappen för att ladda ner / starta Teamviewer och upplev den förenklade IT-supporten som nsson erbjuder!

Knappen öppnar Teamviewer i ett nytt fönster