Helpdesk

031-746 46 46

Microsoft 365

Modern Workplace

Office 365 är verktyget för dig som vill arbeta strukturerat, effektivt, säkert och samtidigt ha oändliga utvecklingsmöjligheter. Även om det främst är e-posten de flesta företag valt att flytta upp i molnet har Office 365 en betydligt större produktarsenal än så. Med Office 365 får du möjlighet att dela filer och kalendrar med kollegor, kommunicera internt och externt, ringa videosamtal, hantera projekt m.m. Allt samlat i din dator, surfplatta och/eller telefon, online som offline.

Vad är Modern Workplace?

Modern Workplace är en digital och molnbaserad arbetsplats som gör att användare kan jobba lika bra på distans som på kontoret. I tjänsten ingår Microsoft 365, Intune, backup och support till en fast månadskostnad. Du betalar för det du använder och kan lätt skala upp och ner när behoven förändras.

Vad är nyttan med Modern Workplace?

Idag måste varje modern arbetsplats kunna erbjuda sina medarbetare fullt fungerande arbetsverktyg, oavsett om de arbetar hemma, på kontoret eller hos en kund. Modern Workplace är en flexibel och stabil lösning som skapar förutsättningar för ökad produktivitet, effektiv kommunikation och bättre samarbete.